BeYou Yoga 

Naaldwijk

Ik ben Alice Daalhof:

Eigenaar van BeYou Yoga en Yoga-docent.

In 1964 ben ik geboren en opgegroeid in Naaldwijk. Ook nu woon ik nog steeds in Naaldwijk en ben ik gelukkig getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Op het punt dat yoga in mijn leven kwam was het liefde op het eerste gezicht. Op dat moment stelde ik enorme hoge eisen aan mezelf. Alles moest altijd perfect. Ik zorgde voor iedereen maar gaf daarin niet genoeg mijn eigen grenzen aan. Dit in combinatie met werk, het moederschap en alle ballen die je dan hoog wilt houden, zorgden ervoor dat ik allerlei lichamelijke klachten kreeg en vooral altijd moe was.

Uit eigen ervaring heb ik toen mogen meemaken hoe helpend yoga kan zijn. Ik kwam weer lekker in mijn vel en dichter bij mijn gevoel.

Toen de gelegenheid zich voordeed om een yoga-opleiding te doen, heb ik dit met beide handen aangenomen.

Van daaruit heb ik de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en van yoga mijn werk te maken. Het geven van yogalessen doe ik met ontzettend veel plezier en inspiratie. Doen waar ik blij van wordt kóst nu geen energie maar gééft energie.

Mijn eigen yogastudio openen was een mooie volgende stap in het volgen van mijn (yoga)hart.


Wat ik belangrijk vind in de lessen is dat de sfeer prettig en ongedwongen is. Er is geen goed of fout en ieder mag zichzelf zijn.

Mijn stem en rust helpen jou om rust bij jezelf te vinden en stress los te laten en mijn zachte kracht helpt jou om weer in je eigen kracht te staan. Het gebruik van klankschalen is een waardevolle aanvulling en versterkt de werking van de yogales.


Mijn levensmotto is:


Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.


Ik hoop je snel te ontmoeten.

Beyou Yoga 2024